Més de 35 anys construint…

In-Ex es definix com una constructora moderna i compromesa, tant en reformes, rehabilitació, edificació i obra civil, implantada a València i amb important presència en l'exterior.

In-Ex Construcció, som un equip professional, amb gran experiència tècnica demostrada, especialitzat en diferents àmbits, buscant un objectiu comú: Realitzar obres d’arquitectura precises en la seua execució, enfocades al servici del client i de la societat en general.

construcción en valencia 2

Els nostres servicis de contrucción.

Actualment la nostra empresa compta amb una àmplia infraestructura, que unida al nostre equip de professionals, tots ells amb àmplia formació i experiència, fan que cada projecte siga un éxito...

> Edificació; ús esportiu, hostaler, docent, sanitari i residencial.
> Construcció de vivendes unifamiliars.
> Obra civil; naus industrials, urbanitzacions.
> Reformes integrals; locals comercials, oficines i vivendes.

EXEMPLES RECENTS DEL NOSTRE TREBALL

Així ho fem!

La nostra experiència i la capacitat de resoldre amb eficàcia totes les etapes del procés constructiu, fan d’aquesta societat un referent quan es parla de construcció.

90
PROJECTES REALITZATS
25000
METRES CONSTRUÏTS
88
CLIENTS SATISFETS
136
REFORMES COMPLETADES
CLIENTS SATISFETS

Testimoniatges

“Tot perfecte segons el planejat i el que ens havien comentat, ens ho van recomanar uns amics que havien realitzat una reforma a casa i decidim demanar-los pressupost. Reforma realitzada amb èxit.”

Maria
(Reforma casa València)

“Realitze un projecte de construcció integral per a un local comercial de València. M'agrade el tracte rebut i el pressupost que vaig rebre molt detallat. Finalment vaig confiar en *In-Ex i tot va eixir a la perfecció.”

Pedro
(Reforma local València)

“En l'empresa necessitàvem una constructora per a realitzar una ampliació i reforma en la nau, contacte amb *In-Ex i els tècnics que van visitar la nau sabien molt bé del que parlaven...”

Juan
(Reforma nau València)
NOTÍCIES I ACTUALITAT

Blog

Contacta’ns

Compta’ns el teu cas i t’atendrem sense cap compromís, estudiarem amb detall el teu projecte i t’assessorarem en tot moment.


    Enviant aquest formulari, accepto la Política de Privacitat d'In-Ex.