Unifamiliars

Construcció de vivendes unifamiliars. En In-Ex, realitzem tu vivenda. La nostra experiència com a professionals de la construcció, ens ha portat a realitzar promocions, adossats i xalets.

Des de la pròpia fatxada aportem la primera impressió d’una vivenda i donem pistes de com és en el seu interior. Podem conjugar diferents estils i materials sempre amb qualitat, amb professionals que aporten serietat i eficàcia a l’hora de realitzar la construcció.

SERVICIS

Unifamiliars

Projecte

Realització del projecte d'interiorisme

Interiorisme

Gestió del projecte d'interiorisme

Sanitaris

Instal·lació de sanitaris

Electricitat

Instal·lació elèctrica del local

Permisos

Gestió de permisos d'obra

Maquinària

Gestió de la maquinària utilitzada

A mesura

Construcció d'elements a mesura

Fachada

Ens ocupem de la fachada
CLIENTS SATISFETS

Testimoniatges

“Tot perfecte segons el planejat i el que ens havien comentat, ens ho van recomanar uns amics que havien realitzat una reforma a casa i decidim demanar-los pressupost. Reforma realitzada amb èxit.”

Maria
(Reforma casa València)

“Realitze un projecte de construcció integral per a un local comercial de València. M'agrade el tracte rebut i el pressupost que vaig rebre molt detallat. Finalment vaig confiar en *In-Ex i tot va eixir a la perfecció.”

Pedro
(Reforma local València)

“En l'empresa necessitàvem una constructora per a realitzar una ampliació i reforma en la nau, contacte amb *In-Ex i els tècnics que van visitar la nau sabien molt bé del que parlaven...”

Juan
(Reforma nau València)
CONTACTA AMB NOSALTRES

Explica'ns el teu projecte

Volem saber més sobre el teu projecte, deixa’ns les teues dades i ens posarem en contacte amb tu per a donar-li forma. Buscarem la millor solució a la teua demanda i ens adaptarem al teu pressupost de construcció i disseny.