Empreses constructores valencianes

Recuperació en el mercat de la construcció. Tornen les EMPRESES CONSTRUCTORES VALENCIANES! Tornen a entrellucar-se grues i obreres en les bastides! Tota una excel·lent notícia per a aquells que desitgen fer-se amb una propietat en la capital del Túria.

“EMPRESES CONSTRUCTORES VALENCIANES”

Les EMPRESES CONSTRUCTORES VALENCIANES estan *repuntando. La veritat és que, en la capital valenciana ja es pot parlar d’una RECUPERACIÓ EN EL SECTOR. De fet, si fem una passejada per la ciutat, podrem apreciar edificis de construcció en altures, mentre que una ullada als despatxos de l’ajuntament ens serviria per a fer-nos una idea de les nombroses sol·licituds de permisos d’obra que esperen a rebre el vistiplau del departament corresponent.
HABITATGES NOUS A VALÈNCIA Si tirem un ull a la resta d’Espanya, veiem que el panorama immobiliari és similar al que observem a València.

Una cerca succinta per la web en introduir les paraules clau ‘obra nova València’ demostrarà que aquesta nova realitat comença a guanyar terreny en tota la província. En concret, només a la fi de l’any passat, les EMPRESES CONSTRUCTORES VALENCIANES, van tramitar noves 34 sol·licituds de llicències d’obres destinades a la construcció de 856 nous habitatges i es preveu que continue augmentant. Aquest nou ritme de construcció suposaria, segons estimacions de la pròpia regidoria de la ciutat, aconseguir les 1.500 nous habitatges anuals. És tal l’al·luvió d’EMPRESES CONSTRUCTORES VALENCIANES sol·licitant noves llicències que el mateix Ajuntament arrossega un retard d’un any en la seua concessió. Un fet, per cert, que ha obligat a reforçar l’equip d’arquitectes del Consistori donat l’important increment de l’activitat en la capital. Una demora, així mateix, que està frenant l’arribada de nous projectes i que ha sigut objecte de crítiques per part dels promotors.

No obstant això, no solament el volum d’habitatges de nova construcció és molt més baix que el que es donava en l’època de bonança, sinó que també aquesta nova era de construcció es distingeix per uns clars paràmetres ‘verds’ que facen la CIUTAT MÉS SOSTENIBLE. Aquesta esperançadora RECUPERACIÓ COINCIDEIX AMB L’AUGMENT DE COMPRAVENDES D’HABITATGES inscrits en els registres de la propietat a Espanya que recentment ha aconseguit les 119.408. No en va, parlem d’una xifra superior al 10,7% respecte al mateix període en anys anteriors i fins i tot és la més alta des del 2011. Una excel·lent notícia per als quals ara mateixos caminen embarcats en la missió d’adquirir un habitatge nou a València a un preu, a més, raonable.

Aquesta recuperació del sector fa que les EMPRESES CONSTRUCTORES VALENCIANES s’enfronta a un PROBLEMA: Hi ha moltes grues i poca mà d’obra. La demanda és tal que els sous han pujat un 15% i les constructores es *rifan la mà d’obra.

El sector assegura que nota aquest problema des de fa un parell d’anys però la situació comença a ser alarmant ara per l’auge de la construcció en diferents zones d’Espanya. Els treballadors del sector de la rajola d’abans de la crisi molts era immigrants que van deixar Espanya després de perdre el seu treball i d’altres no estan disposats a deixar el seu actual treball en el sector servei per uns sous que encara estan molt lluny dels d’abans de la crisi.

Notícies Relacionades

a