Revolution Slider Error: Slider with alias properties-darc-va not found.
Maybe you mean: 'servicios' or 'interiorismo' or 'construccion' or 'unifamiliares' or 'ieecv' or 'nosotros'
ÚLTIMS TREBALLS REALITZATS

Així ho fem!

Més de 35 anys construint…

In-Ex es definix com una constructora moderna i compromesa, tant en reformes, rehabilitació, edificació i obra civil, implantada a València i amb important presència en l'exterior.

In-Ex Construcció, som un equip professional, amb gran experiència tècnica demostrada, especialitzat en diferents àmbits, buscant un objectiu comú: Realitzar obres d’arquitectura precises en la seua execució, enfocades al servici del client i de la societat en general

constructora en valencia 2
construcción en valencia 2

Els nostres servicis de contrucción.

Actualment la nostra empresa compta amb una àmplia infraestructura, que unida al nostre equip de professionals, tots ells amb àmplia formació i experiència, fan que cada projecte siga un éxito...

> Edificació; ús esportiu, hostaler, docent, sanitari i residencial.
> Construcció de vivendes unifamiliars.
> Obra civil; naus industrials, urbanitzacions.
> Reformes integrals; locals comercials, oficines i vivendes.

EXEMPLES RECENTS DEL NOSTRE TREBALL

Així ho fem!

La nostra experiència i la capacitat de resoldre amb eficàcia totes les etapes del procés constructiu, fan d’aquesta societat un referent quan es parla de construcció.

500
+ DE 500 OBRES D'EDIFICACIÓ
130
+ DE 130 REFORMES INTERIORS
562
+ DE 562 CLIENTS SATISFETS
90
+ DE 90 EXECUCIÓ DE PROJECTES
CLIENTS SATISFETS

Testimoniatges

“Tot perfecte segons el planejat i el que ens havien comentat, ens ho van recomanar uns amics que havien realitzat una reforma a casa i decidim demanar-los pressupost. Reforma realitzada amb èxit.”

Maria
(Reforma casa València)

“Realitze un projecte de construcció integral per a un local comercial de València. M'agrade el tracte rebut i el pressupost que vaig rebre molt detallat. Finalment vaig confiar en *In-Ex i tot va eixir a la perfecció.”

Pedro
(Reforma local València)

“En l'empresa necessitàvem una constructora per a realitzar una ampliació i reforma en la nau, contacte amb *In-Ex i els tècnics que van visitar la nau sabien molt bé del que parlaven...”

Juan
(Reforma nau València)
NOTÍCIES I ACTUALITAT

Blog

Contacta’ns

Compta’ns el teu cas i t’atendrem sense cap compromís, estudiarem amb detall el teu projecte i t’assessorarem en tot moment.


    Enviant aquest formulari, accepto la Política de Privacitat d'In-Ex.